Druženje sa klijentima Agencije TEC u Mostaru

U srijedu, 28. 10. 2015. Agencija TEC je organizirala druženje sa svojim sadašnjim ali i potencijalnim klijentima sa područja Hercegovine. Ovo je bila prilika da se, u ugodnoj atmosferi hotela Mepas u Mostaru, zahvalimo klijentima na saradnji a direktor TEC-a, Jasmin Baralija, prisutnima je predstavio novosti iz poslovanja Agencije te funkcionalnost i kvalitet informacija bon.ba baze. „Agencija TEC već osam godina radi na razvoju alata namijenjenih analizi finansijskih tržišta, razvijajući i bon.ba – najveću bazu privrednih subjekata u Bosni i Hercegovini. Cilj nam je bon.ba bude funkcionalan i praktičan alat za unaprjeđenje poslovanja svakog privrednog subjekta u državi a da nas naši klijenti prepoznaju kao kompaniju koja je posvećena unaprjeđenju svih segmenata poslovnog okruženja“, izjavio je gospodin Baralija.

Vođeni floskulom da je zadovoljan klijent najbolja reklama, sa zadovoljstvom smo slušali  riječi hvale kojima su predstavnici naših klijenata, gospođa Monia Drežnjak iz kompanije „Guma M“ Mostar kao i gospodin Mate Hrkač iz kompanije „Mepas“ opisali bon.ba bazu prisutnima naglašavajući koliko im je ona korisna u svakodnevnom radu.

Podnevno koktel druženje uveličala su i čuvena vrhunska vina našeg klijenta Podrumi Andrija, koja su zvanice ponijele kao podsjetnik na ovo lijepo druženje.

(kraj teksta)